Rynkebehandling – hvorfor skal rynker behandles?

Er rynker ikke naturligt mere?

Der var engang hvor man kunne kende en ældre mand eller dame på om de havde rynker, men nu får alle rynkebehandling. Det er blevet så nemt og nu kan alle komme til at se ung ud igen, bare ved at få et par sprøjter eller operationer. Det ser bare ikke naturligt ud og jeg kan ikke forstå hvorfor alle vil have lavet rynkebehandlinger.

Jeg skal ikke have det gjort.

Jeg hader nåle og der er ingen som skal give mig rynkebehandlinger med nåle eller ved at skære i mig. Jeg har ikke noget problem med at komme til at se ældre ud, for det er jo helt naturligt. Rynkebehandlinger er bare ikke noget for mig og jeg har set flere som bare er kommet til at se helt forkerte ud, og menneskets krop er for mig pænest når den er helt naturlig.

Slip for rynkebehandlinger.

Hvis man spiser det rigtige og ikke bliver for stresset så kan man vist slippe for rynker, og nogle får dem for dem heldigvis ikke og så sipper de jo helt for rynkebehandlinger. Mine bedsteforældre var alle meget rynkede men dengang overvejede man slet ikke en rynkebehandling for det var bare ikke noget man som var mulig for almindelige menesker, men i dag tilbyder private klinikker rynkebehandlinger der er målrettet ganske almindelige danskere. Det er da mærkeligt at læger har tid til den slags problemer når der er så mange på venteliste med virkelige problemer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *