Hvad er der sket med cookie lovgivningen?

Der var så meget snak om den, og der er blevet så mange ressourcer på at lave den i EU og i Danmark, men hvad er der sket med cookie lovgivningen?

Jeg havde regnet med at jeg igen og igen ville blive mødt med blinkene bannere på alle de websider jeg besøger, men det er endnu ikke skat, og det er ikke fordi jeg ikke får lagt cookie efter cookie ned på mi browser, faktisk får jeg endnu flere nu end jeg fik for et år siden, og det er ikke mindst p.g.a. retargeting cookies fra Google som du kan læse mere om her http://en.wikipedia.org/wiki/Personalized_retargeting men igen er det ikke noget der bliver gjort opmærksom på på de websider jeg besøger, og faktisk besøger jeg en hel del, og jeg er udsat for en hel del retargeting så jeg ved at jeg får nye cookies ofte….

Der er heller ikke nogen af de sites der bruger en cookie til at huske mine login oplysninger der har advaret mig, og de afiliate sites jeg har besøgt virker også som om de ikke har hørt om cookie lovgivningen, gad vide hvem der har hørt om den?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *